Hosting

De (snelste) oplossing.

1 Jaar gratis hosting & .be domeinnaam
bij de aanschaf van een website of webshop.

Wat is hosting?

Hosting verwijst naar het proces van het opslaan en toegankelijk maken van een website, webapplicatie of andere online inhoud op een server die verbonden is met het internet.

Het is een belangrijk onderdeel van het proces van het lanceren van een website, omdat het ervoor zorgt dat de inhoud toegankelijk is voor bezoekers van over de hele wereld.

Wij bieden verschillende soorten hostingdiensten, waaronder shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting en dedicated hosting, die verschillen in de hoeveelheid serverbronnen die aan elke website wordt toegewezen.

Een betrouwbare en snelle hostingdienst is essentieel om de prestaties en beschikbaarheid van een website te garanderen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een unieke naam die wordt gebruikt om een website te identificeren op het internet. 

Het is een adres dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een website en bestaat uit twee delen: de naam en de extensie, gescheiden door een punt. 

Bijvoorbeeld: “google.com” is de domeinnaam van de website van Google, waarbij “google” de naam is en “.com” de extensie. 

Een domeinnaam kan worden gebruikt als een identificatie en branding van een bedrijf, organisatie of individu op het internet. 

Het registreren van een domeinnaam is een belangrijke stap bij het opzetten van een website en moet worden vernieuwd na een bepaalde periode om de eigendomsrechten te behouden.

Onze sterke punten.

  • Onbeperkt aantal domeinen.
  • Data verkeer onbeperkt.
  • Onbeperkt aantal mailadressen.
  • Servers in eigen land zowel in NL als BE.
  • DDos beveiliging.
Up-time
99.9%
Gebruiksvriendelijkheid
90%
Prijs/Kwaliteit
95%
Klantenservice
98%

Interesse?

Mail ons, Bel ons.