Online bestelsysteem

Voor onder andere Horeca

Waarom ons bestelsysteem?

Met ons op maat gemaakte online bestelsysteem kunt u uw klanten een naadloze en efficiënte bestelervaring bieden.

Onze oplossing omvat een SMS-service om klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestelling, een automatische ticketprinter om uw workflow te stroomlijnen en ondersteuning voor verschillende kassasystemen voor eenvoudige integratie.

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en verbeter uw klantenservice met ons online bestelsysteem op maat.

De mogelijkheden:

Ons online bestelsysteem is beschikbaar in twee flexibele opties – u kunt het systeem in één keer aanschaffen, of kiezen voor een abonnementsvorm die past bij uw behoeften.

Met de aanschafoptie heeft u volledige eigendom van het systeem en kunt u het zo lang gebruiken als u wilt, terwijl de abonnementsvorm u de flexibiliteit biedt om maandelijks te betalen en te upgraden of downgraden op basis van uw bedrijfsbehoeften.

Ongeacht welke optie u kiest, ons op maat gemaakte online bestelsysteem zal uw bedrijfsprocessen optimaliseren en uw klantenservice verbeteren.

Onze sterke punten:

Ons op maat gemaakte online bestelsysteem heeft verschillende sterke punten, waaronder:

  1. Efficiëntie: het systeem is ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen, wat leidt tot minder tijd en kosten voor u en een verbeterde klantenservice voor uw klanten.

  2. Maatwerk: het systeem is volledig aanpasbaar aan uw bedrijfsbehoeften, van het ontwerp tot de functionaliteit en integraties.

  3. Veelzijdigheid: het systeem ondersteunt verschillende kassasystemen en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met uw huidige systemen.

  4. SMS-service: onze SMS-service houdt uw klanten op de hoogte van hun bestellingen, wat zorgt voor meer transparantie en tevredenheid.

  5. Automatische ticketprinter: de automatische ticketprinter maakt het printen van tickets snel en gemakkelijk, waardoor uw workflow wordt gestroomlijnd en tijd wordt bespaard.

Met deze voordelen kan ons op maat gemaakte online bestelsysteem uw bedrijf helpen om succesvol te zijn in een steeds concurrerender wordende markt.

UP-Time
99.9%
Belgische servers
100%
Tevredenheids score
95%
reactie binnen het halfuur bij storingen
82%

Frituur & Eethuis ’t Bieke

Is een van onze tevreden klanten & maakt reeds van 2019 gebruik van ons bestelsysteem.

Wilt u een voorbeeld?

Neem dan zeker een kijkje op de website van Frituur & Eethuis ’t Bieke.

Ons bestelsysteem is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel u als uw klanten.

Wilt u meer info of een offerte?

Bel ons, Mail ons.