VOIP

Uw op maat gemaakte digitale telefooncentrale in de cloud.

Wat is VOIP?

VOIP staat voor Voice over Internet Protocol en is een technologie waarmee spraakcommunicatie (zoals telefoongesprekken) worden verzonden via een internetverbinding in plaats van traditionele analoge of digitale telefoonlijnen. 

Met VOIP kunnen gebruikers bellen via hun computer, smartphone of VOIP-telefoon en hierbij gebruik maken van de internetverbinding. 

Bij VOIP worden spraaksignalen gedigitaliseerd en in kleine pakketjes over het internet verzonden naar de ontvanger, waar de signalen weer worden gedecomprimeerd en omgezet in hoorbare geluiden.

VOIP biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele telefoonlijnen, waaronder lagere kosten, betere geluidskwaliteit en meer flexibiliteit en schaalbaarheid.

Waarom VOIP bij ons nemen?

Ten eerste bieden wij een hoogwaardige VOIP-service met betrouwbare en snelle verbindingen, waardoor klanten kunnen rekenen op hoge geluidskwaliteit en betrouwbaarheid.

Bovendien bieden wij een breed scala aan VOIP-oplossingen, waaronder cloud-gebaseerde en on-premise systemen, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant.

Daarnaast bieden wij ook uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat klanten altijd kunnen rekenen op deskundige hulp bij eventuele problemen.

Tot slot zijn onze VOIP-oplossingen zeer betaalbaar en bieden wij flexibele abonnementen en prijzen, zodat klanten kunnen kiezen voor een pakket dat past bij hun budget en behoeften.

Onze sterkte punten.

Bij VOIP zijn er verschillende belangrijke aspecten om op te letten. De eerste is UP-Time, oftewel de beschikbaarheid van de service. Het is belangrijk dat de VOIP-service betrouwbaar is en weinig uitvaltijd heeft, zodat klanten altijd kunnen bellen wanneer dat nodig is.

Een ander belangrijk aspect is HD geluidskwaliteit. Met VOIP kunnen gesprekken in hoge definitie worden gevoerd, wat zorgt voor helderder en natuurlijker klinkende stemmen en een betere algehele ervaring voor de gebruiker.

Compatibiliteit is ook belangrijk bij VOIP. De service moet compatibel zijn met verschillende apparaten, besturingssystemen en softwaretoepassingen, zodat klanten hun VOIP-oplossing kunnen gebruiken op de apparaten en platformen die zij het meest gebruiken.

Tot slot biedt VOIP ook meer vrijheid en flexibiliteit dan traditionele telefoonlijnen. Met VOIP kunnen klanten overal ter wereld bellen via een internetverbinding en kunnen zij hun telefoonnummer behouden, ongeacht waar zij zich bevinden. Dit biedt veel meer vrijheid en flexibiliteit dan traditionele telefoonlijnen, die meestal gebonden zijn aan specifieke locaties en apparaten.

UP-Time
99.9%
HD Geluidskwaliteit
94%
Compatibiliteit
87%
Vrijheid
100%

Kleingeld.

Wij bieden zeer concurrerende prijzen voor onze VOIP-oplossingen, waardoor het voor onze klanten een zeer aantrekkelijke optie is. 

Onze prijzen zijn scherp geprijsd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze VOIP-service. 

Dit betekent dat onze klanten een kosteneffectieve oplossing krijgen zonder concessies te doen aan de functionaliteit of kwaliteit.

Interesse in VOIP?

Stuur ons een mailtje of bel ons gerust even op.